The human centipede`


En film som många just nu pratar om "the human centipede" på svenska "den mänskliga tusenfotingen"
Handling: Djupt inne i de tyska skogarna grubblar den pensionerade kirurgen Dr.Heiter  på sitt uppkommande experiment. Som speciallist inom separation av siamesiska tvillingar har han hela livet opererat isär människor som suttit ihop. Hans nytända önskan är att göra det motsatta – att operera ihop människor. Detta ska fullbordas genom att operera fast en persons mun runt en annan persons anus. På detta sätt ska ett långt led av hopsatta människor skapas i form av en mänsklig tusenfoting. Med ett snitt vid knäskålarna på testsubjekten fås den slutliga effekten av tusenfotingen. Personerna kan då inte längre stå upp och måste istället kräla sig fram på alla fyra i det snart växande ledet av ihopopererade människor.

Många pratar om den just nu och säger att folk spydde när dom såg den på bio och att den är jätte läskig så Jag och emma stenborg bestämde oss för att se den.
Måste ju säga att den inte ens är se värd! Den är bara äcklig och vidrig och inte alls bra filmat, ingen direkt handling och knappt ett riktigt slut! Dock kan de ju vara roligt att ha sätt den bara för sakens skull med både av mig och emma så får den en tummen NER !
// EMMA

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0