ID i Kisa

Taggar som tusan in för morgondagens aktiviteter! Hela Idrottsprogrammet ska till kisa, ska bli sjukt roligt att få åka lite skidor med klassen, galet vad roligt :)
HÖRS



You guardian angel

Helgen går fort när man har roligt! Min helg har hur som helst varit full proppad från början till slut :)
Har hunnit med att äta middag, gå på bio och en sleepover med en efterlängtad Malin stenborg har har även pluggat en lördag kväll? :O de händer ju inte så ofta precis, men jag och eve är ambitiösa och vi gjorde det faktiskt. Men lite fusk för vi spelade fifa några timmar också den lördagen :) Sen de bästa av allt på hela helgen så vann vi våran innebandy match med 7-2 på hemmaplan känns sjukt sköönt! nu har vi 2 matcher till denna vecka så nu laddar vi om.
SO LONG

Skol SM

I morgon drar vi iväg på skol sm i innebandy, lite blandade spelare från vårat lag och några från antvarden! Vi hoppas på de bästa och att vi ska komma hem med 2 vinster så vi går vidare. Dock kan jag tänka mig att de blir tufft.
TAGGA TILL TUSEN



Jag vill stå på skridskor igen

Jag måste, jag bara måste erkänna att jag saknar att ta på mig en hel hockey utrustning och få kliva ut på isen och bara se allt genom ett galler och bara få spela ishockey ! Med ett helt lag av brudar som vinner serien tillsammans! Alla hockey läger man varit på och alla matcher man vunnit och förlorat, smålandslaget och allt annat roligt man gjort på den där isen. Jag vill ha allt tillbaka men så funkar det ju inte riktigt tyvärr. Ville bara få ur mig lite av saknaden hehehe :)




MATCH!!

Match mot Älmhult, vi ska komma hem med 3 poäng och till de ska vi slå till med fest hos Larsson :)

Dumma Nya Zeeland!

Gabriella flyttade här om dagen ifrån oss för gått :( hon ska tillbringa ett halvår på nya zeeland och sen flyttar hon till sigtuna. Inte okej ! saknar dig redan vännen men jag vet att du kommer få det toppen, vi ses i sommar igen.
Även lilly ska till nya zeeland ett par månader. Jag gillar inte att alla bara flyttar ifrån mig!

RSS 2.0