Linköping behövdes !

Eftersom att jag här om morgonen upptäckte att min garderob nästan var tom så var de bara att bege sig till linköping och handla på sig lite kläder. Jag fick med mig en sjuk Hilda i alla affärer men jag hittade inte överdrivet mycket.. men lite grann, de visar jag upp en annan dag :)
Dit resan vid 8 på morgonen gick bra men hemresan gick mindre bra ! Det utlöstes ett brandlarm på tåget så att alla var tvungna att gå av och vi fick invänta ett nytt tåg. Hem resan tog 4 timmar inte vad vi hade räknat med men vi kom hem i behåll iaf :)
// Emma

Middag och pictionary

Nu är vi båda i samma stad igen, iaf i ett par dagar så här kommer ett gemensamt inlägg :)
Igår ställde vi till med middag i familjen stenborgs hus.
Det blev fläskfile´ med klyftpotatis och efter maten så spelade vi Pictionary, riktigt roligt spel de där :)
(Emma stenborg) & (Emma-Pysen) MOT (Malin) & (Anja). De roade vi oss med ett bra tag innan vi alla skulle gå skiljda vägar hem.  En lugn lördags kväll är vad som behövs ibland!
// Stenborg o Pysen

Yeaah

Här i Kalmar har jag det bara bra, har hittat "mitt" folk så det är jätte kul. Nollningen är i full gång nu i två veckor så hela dagarna är det fullt upp med aktiviteter och fester varje kväll. Igår var det den största festen på hela året, Garden Partyt som är för alla nya studenter den var det bra drag på! Nu sitter jag här och väntar på fest igen bara fjärde gången denna vecka och fler kommer kan jag lova!
För alla som inte tänkt att plugga så sök till universitet och kom in och sen bara vara med under nollningen och sen hoppa av...jag lovar det skulle det vara värt så pass kul är det!

Men på lördag kommer jag tillbaka till Viken igen för att hälsa på innan pluggandet börjar..man få ta de få chanser som finns till det!

Have a great day!
// Malin

Ny skola Ny klass

Så var de redan onsdag igen..
Igår var de första dagen i skolan, de gick väl hyfsat bra vi fick skåp å grejer och sedan lärde vi bara känna klassen bättre. Jag kände större delen av klassen innan men absolut inte alla så lite nya ansikten är det iaf. Vi började dagen runt 11 och slutade strax efter 2 så de var ingen lång skoldag.
Idag (Andra dagen i skolan) var dagen ännu kortare, vi hade bara 2 lektioner och sen fick vi gå hem, måste ju säga att vissa av våra lärare var dö sköna! hahah... Men iaf eftersom inte skoldagen var så lång så blev de lite häng hemma hos Evelina vilket inte var fel alls med paj ätande samtidigt som vi kollade One.Tree.Hill. Underbart!
Men nu ska jag fixa lite in för morgondagen även att jag har en riktigt sov morgon:D Min första lektion är vid 1 i morgon så nu ska jag sova underbart skönt tills att klockan ringer!
HA de !

Större delen av klassen men vi saknar ett par stycken på bilen:

ID10 ! :)
Schema

// EMMA

Då börjar Kalmarlivet!

I fredags drog vi med två bilar mot Kalmar med flyttlasset, under hela helgen har det shoppats och shoppats och nu får det snart räcka.. Säger bara flytta aldrig hemifrån utan bo kvar så länge ni kan!
Men nu börjar lägenheten likna något i den stilen jag vill ha det, med lite små ändringar här och där så är det så gott som klart.

Nu sitter jag här för första gången ensam i lägenheten i Kalmar, imorgon är det upprop sen får jag se om jag stannar veckan eller om jag ska åka hem sista veckan innan skolan börjar på riktigt.jag kommer vara så nervös! 
Jag behöver folk som besöker mig..bara så ni vet! :)

Over and out!


@ Lite av min nya lägenhet.

// Malin


Vilken succé till klass :)

Kan väl inte säga mer än att jag tror att vi kommer att få 3 riktigt bra år på gymnasiet med denna klassen!! :)
Även att jag måste klara mig utan min Malin som flyttar iväg. Men plugga är ju något man bör göra efter att gymnasiet tar slut så de gör hon rätt i. 
Här har ni något svårslaget:
 
// Emma igen ;)

Årets första kräftskiva !

Årets första kräftskiva blev ute på Händelöp hos Ida loo. Mycket lyckad kcäll måste jag säga, med trevligt folk, pyramid-bygge och även mycket skratt och dans.
Dock är de tur att man inte äter kräftor så ofta för de är ju knappt värt besväret att skala dom hur länge som helst och sen får man en jätteliten matbit, men de är väl de som är charmen med att äta kräftor och av de lilla man får så är de faktiskt gott ! :)



@ Hildas bilder

/Emma

Det blir inte alltid som man tänkt sig

Det blev lite ändrade planer på lördags morgonen. En av oss tog sig aldrig till hasselö på grund av vissa anledningar. De går vi inte in på mer och vi nämner inga namn. Men de blir inte alltid som man tänkt att de ska bli, och de som hände var inte riktigt meningen ;)
Så eftersom de inte blev en helg för båda på samma ställe passade vi på att ses på Söndagen då en av oss piggnat till. Då åkte vi med Charlie, Emma och sanna till Sandviken och njöt ev solen som tittade fram och sedan badade vi faktiskt allesammans :)
Senare avslutade vi 2 kvällen på Thai Hoa med godmat och sedan en lång promenad men snack om sådant som behövs!! :)
Men nu ska vi båda krypa ner i varsin soffa och sova riktigt gott !

// Malin och Emma

Hasselö Hasselö Hasselö

Vi slår läger ute på Hasselö, med stora militärtält och ett helt innebnadylag!
Vi blir borta hela helgen:)
hoppas ni får en lika bra helg som oss.

// Stenborg o pysen

En Lördag i Augusti

En Lördags kväll hemma hos Nathalie med fint folk i en jacuzzi så kan inte kvällen blir mycket bättre :)!
 


// Emma


Helgens händelser!

Fredagen började tidigt och bra, kilade upp och handlade lite frukost och påbörjade Jakobs födelsedag med en trevlig frukost på sängen och även paketet jag hade köpt. Eftersom jag tycker det är lite roligare att få något att göra än grejer när man fyller år så kom jag på att det är en upplevelse han ska få och det slutade med att vi två ska gå en lektion i Pole Dance, tro det eller ej gott folk men det ska vi och klädseln var tvungen att vara slimmade byxor/cykelbyxor och linne man måste ha kontakt med stången vilket var väldigt viktigt!. Detta ser jag fram emot väldigt mycket att få se med egna ögon och borde egentligen anlita en kameraman för det här kommer nog bli en upplevelse vi sent kommer glömma!


Under fredagen började även Swedish floorball open som vi ställde upp med ett lag, det gick bra för oss ända till finalen då det sket sig men vi var glada ändå för vår vinst var varsin klubba (värde 1000), ett kilo godis och en handduk det var sammanlagt mer än första priset var fast de fick 5000 kr och ett års förbrukning av powerade men lite tråkigt när det inte är någon som dricker det :P
innebandy bilderna är tagna av Maja :)

Vi glömde snabbt bort förlusten och började förbereda oss för banketten som ägde rum på Stadt, en snabb förfest hos Sandra och när det ska gå fort med drickat så kan det inte bli mer än en positiv följd! Vi var på gott humör hela kvällen och vi alla hade otroligt roligt, dansskorna satte igång och i slutet av kvällen var det inte mer än glada människor med slitna fötter, det var värt det!

Idag så ägde även den årliga kalaset rum då Andre och Jakob firar sin äldre ålder med att baka tårta, väldigt fin må jag säga om man sätt de tidigare bakelserna.


Denna helg att varit toppen från starten till slutet och äntligen kan göra roliga saker nu när man inte längre jobbar..iofs så saknar jag mina tanter.


Ha det bra imorgon väntar nya äventyr!

// Malin

Två små delar av nåt stort

Jag satt precis och kollade igenom mitt schema... till min förvåning upptäckte jag att jag bara har 6 dagrar kvar att jobba! riktigt skönt. Sen hinner man vara ledig en vecka åh sen är de dags för skola igen. Galet vad tiden går fort ibland :) men tur är väl de så att vi kommer någonstans här i livet.
På tal om annat så har jag jobbat hela dagen och fram mot kvällen blev de lite kvällsmat med Oscar. Måste säga att pommesen blev godare än vad jag trodde att den skulle bli. Men nu ska jag slute babbla för i morgon ringer klockan vid 8.00 för de är nämligen så att vi har gymnaster från Ungern på besök så vi ska träna med dom precis som dom gjorde med oss när vi var på besök i Ungern. Gymnastik var inte igår man tränade så hoppas att de går bra :) 
 
@ början av sommarlovet. Amandas hund och jag.
// Emma


Takida

Eftersom vi hade varit så duktiga och jobbat nu på MC-dagarna så fick vi gå in på Takida :)
takida
// Stenborg o pysen

RSS 2.0