Girls Night!

Här om dagen fick man en riktigt rolig inbjudan till en tjej fest, du skulle vara tjejig och allt sånt och de är ju inte varje dag man festar med enbart tjejer! Vi blev väl mellan 25-30 tjejer :)
mer bilder kommer senare



// Emma


Lars Winnerbäck

Vi ställde upp för innebandyklubben och jobbade som vakter nu i helgen när Lasse kom till staden, men med lite tur fick vi sluta precis när konserten började så de blev en härlig kväll!
// Stenborg o pysen

Glass i stora lass :D

Efter att vi båda jobbat drog vi ihop ett gäng och bara spontant drog till smultronstället i Söderköping för att äta glass :)! Riktigt gott var de och efter de tog vi en liten vandring längs kanalen och sen bar de hem mot viken igen. Det var en riktigt bra liten tripp!
// Malin och Emma

Visfestivalen

Visfestivalen för min del bestod mest av fest och jobb!
Torsdagen finns de inte mycket att säga om eftersom att jag jobbade heldag så var jag sjukt trött och orkade ingenting så var nära att somna när jag satte mig på mopeden hem :P
Men på Fredagen och Lördagen var de mer drag!
Vi började hos Ante där de var väldigt mycket folk och de var riktigt trevligt men jag måste ju säga att jag drog ner medelåldern en hel del på de stället ;) Senare bar de av mot sanna där alla innebandy flickor var och de är ju alltid lika trevligt att träffa dom. Där stannade jag bara en kort stund innan vi alla gick ner mot stan till folkmassan. Sen hände de väl inte mycket mer den kvällen somnade hyfsat tidigt för att jag ville vara pigg till bröllopet dagen därpå:)
Så på morgonen laddade jag om och begav mig till Gamleby för att servera på Ida och Daniels bröllop, snacka om att dom var fina alltså! Där blev man iaf kvar och serverade till klockan halv elva och sen bar de av hem till lisa, där skulle klänningen på, och  fötterna skulle styra mot sanna för att dra en repris där. Vi hade tänkt att vi skulle ikapp dom andra innan stan också, och de lyckades vi ju ganska bra med eller hur lisa ?! ;)
Kvällen gick riktigt fort och vips var klockan på tok för mycket. Jag tänker inte nämna några tider ;) Men när jag väl kommit i säng eller med andra ord till golvet för de var där jag sov så ringde klockan några timmar senare och då var de dags för JOBB! De var nog de hele.. Nu ska jag hoppa i säng för är helt slut i benen och fötterna dom gör riktigt ont, jag tror inte de är hälsosamt att arbeta :P
HA DE"!
Fredag


Lördag




// Emma

Som livet ser ut nu..

Ledsen kära läsare att jag inte skrivit på länge. Dessa vackra sommardagar har man ingen lust att sitta vid datorn..allra mer att sitta inne.
Livet flyter på som det ska..jobbet tar jag dag för dag och snart är det nog över. Jag har fått reda på hur min framtid kommer att se ut, jag kom in på idrottsvetenskapliga programmet i Kalmar. Jag är lite sugen på det faktiskt och tror det kan bli en chans till ett mer roligare jobb i framtiden..friluftsliv, hälsa och fysisk aktivitet är ju det jag gillar och det kommer jag nog inte tröttna på...men att fatta detta beslut är då inte lätt, det är så stort och känslor till alla kommer in..ska man verkligen inte kunna träffa de som man alltid träffat i sitt liv annars!! Vi får se vad beslutet blir.
Men idag är det vackert väder ute och snart åker jag och Pysen ut till solen och badet och försöker bättra på den gyllenbruna färgen på kroppen :)
// Malin

Bad och träning

Idag beger vi oss ut och steker lite i solen eftersom vi båda är lediga! :D
Fram mot kvällen ska vi ha träning med innebandylaget och de skulle tydligen bli vatten-brännboll ? frågan är vad de innebär. Bilden nedan är från våran förra fysträning som spårade ur och alla blev blöta :) så kan de gå!
Men kvällen ska avslutas på bästa sätt. Emma stenborg och Malin stenborg sover hos pysen inte illa de inte :)
// stenborg o pysen
   malin        emma

En natt under stjärnorna

Vissa väljer sin säng för naturen, men inte jag, julia, anna och josse. Vi trotsade värmen och begav oss ut på ett äventyr i skogen. Vi bosatte oss på ett berg precis vid havet så vi hade toppen utsikt !
Vi hade inga tält att sova i så de blev att sova i en sovsäck under alla stjärnor med en miljon myggor !! men vi klagade inte:)
De blev naken bad mitt i natten plus en massa skratt hela natten lång. Inte mycket som slår den natten :)
Dock sov jag väl i ca 1,5 timmar och skulle jobba dagen där på men man ska inte klaga för de är bara sommarlov en gång om året !
// Emma

Hilda och Jordgubbar !

Eftersom Malin inte har samma tid som jag har med att uppdatera våran blogg så får ni stå ut med ett inlägg till från mig ;)
Äntligen så hade man en ledig dag! Den spenderades med HILDA, vi visste inte riktigt vad vi skulle hitta på för något tills att någon utbrast att vi skulle plocka jordgubbar ;D!  Sagt och gjort.. vi plockade och plockade tills att hela hinken var full! Sedan satte vi oss på mopeden och åkte hem till mig. Där blev de en promenad genom skogen och vi stannade inte fören vi kom till bad bergen där de blev sol och bad.
Sedan avslutades dagen med hilda som nattgäst :)
BAD!
// EMMA

Wakeboard- jag börjar fatta grejen

När jag var på eknö senast och skulle åka wakeboard så gick de inge bra alls!! Därför frågade jag Linda om vi inte kunde träna på de någon dag för hon kan de där med att ställa sig upp på brädan och stå där så att de ser jätte enkelt ut :p Så sagt och gjort vi tog brädorna och begav oss ner till sjön. De började inte jätte bra ,bådten ville inte starta, men vi fick hjälp av en snäll kille så vi kunde ge oss iväg.
Sedan plockade vi upp Axel i hamnen och sen blev de åka av. Till en början gick de sådär men tillslut fattade jag galoppen och vips så stog jag upp på den där himla brädan och väl uppe så var de riktigt roligt faktiskt. Mitt mål var ju att klara de där tills nästa midsommar men så länge behövde jag inet vänta ;)
Dock är man ju långt från Linda som hoppar över vågorna och landar som om ingenting hänt :)
När vi var trötta drog vi oss in mot land och jag åkte till jobbet.
Fiiin dag !!



// Emma


Festligt

På lördags kvällen befann vi hos hemma hos Jakob med massa folk! :) för vissa blev de utgång och för andra inte. Men de var trevligt ! Vi båda kom iaf hem i behåll ;) Hoppas eran lördag var lika bra som vår!
// Stenborg o pysen eller Emma och Malin vad ni nu vill säga ;)

Torsdag 1/7

HEEEY ! Ja idag har man hunnit med ganska mycket saker faktiskt. I morse så samlades vi på torget för att vi i gymnastik föreningen skulle bjuda staden på en liten uppvisning på trampet. (kolla bilden nedan om in inte vet va de är) Efter de så drog jag Cornelia,Olivia och Ida en lunch på Zahara. Riktigt gott med grillspett !
Efter de hade vi egentligen en uppvisning till men jag kunde inte vara med för att idag var min första dag på jobbet. Jg började klockan 15.00 och fick gå hem strax efter 20.00 så de var ett lugnt kvällspass. Dock var de inte så mycket folk så de var mycket dö tid, men de var skönt att komma in i jobb rutinerna igen hade faktiskt glömt lite från förra året. När klockan sen som sagt slagit lite över åtta så satte jag mig på mopeden och åkte hem ;)
Något jag glömt att meddela är att i Tisdags Kväll/natt var jag på premiären av den 3e filmen i Twilight "Eclips" Den var riktigt bra! rekommenderar er att se den. Men nu ska jag göra lite nytta, behöver verkligen städa mitt rum de ser ut som kriget !
// Emma

RSS 2.0