Tvillingarna är ny skilda

Eftersom att Min blogg kompis Maliiiin är så dålig på att uppdatera så får väl jag stå för att skriva om hon och hennes systers skilsmässa ;) haha Ne men Malin drog ju från oss och flyttade till Kalmar, så jag (pysen) är kvar i stan med Malins tvillingsyster Emma. Svikaren Malin bytte klubb, skaffade sig nya vänner och bad inte ens om förlåt för att hon lämnat oss kvar här ;) Nej nu överdriver jag lite men hon bytte faktiskt innebandy förening och stor spelar nu för CL98. Jag måste erkänna att jag tycker om malin iaf och får njuta av dom stunder jag får se henne, de är tur att man har en tvilling kvar här hemma. Nu i helgen drar jag,anja och ena tvillingen till Kalmar för att våldgästa MALLANBRALLAN.

Bildbevis på att tvillingarna här med spelar i olika lag.
/ Pysen (emma)

Samhällsfest- Tv tema

Fredagen bestod av en fartfylld samhällsfest!! Temat var "de du sätt på tv" så jag, Nathalie och Kajsa förvandlade oss  till dom 3 power puff pinglorna :)
Jag hade en riktigt bra kväll och jag tror att dom andra pinglorna hade då också ? ;)
Jag ljuger om jag inte säger att de inte var en händelserik fest för de var de, tror allt men ingenting hände med allt och alla den kvällen, men de är kanske så de ska vara. Jag kom iaf hem i behåll och somnade
riktigt fint i Gabbis säng! 
lånade in lite bilder från Natha och Hilda


power puff pinglor,pirater,trasdockor och allt vad man kan tänka sig!

// Emma

Cup i linköping

Kom ju på att jag inte har skrivit om cupen i Linköping för några helger sedan!
Vi tog en 2a plats och fick med oss en fin pokal hem :) 
B-B-Braaa laget ! nu ska vi se till att spela skiten ur hela div.2 också!!

 

En studiedag var vad som behövdes

Studiedagen satt riktigt fint! Gick upp runt tio sedan satte jag mig på mopeden för att åka till Gabbi som skulle bjuda på Brunch... HUR GOTT SOM HELST!! jag hade väl tänkt mig att vi skulle äta en macka eller något men när alla flickor var på plats i gabbis kök stod de pankakor,scones,frallor,smoothie,juice,annanas,melon,annanas,pålägg,marmelad,grädde
 och sist men inte minst morotskaka :) vi var rätt mätta efter de vill jag lova. Efter ett par timmar drog vi oss ner mot stan för att jag, Kajsa och Nathalie skulle köpa tyg till våra power-puff-pinglor klänningar som Natha ska sy till Samhälls festen på fredag. Studiedagar behöver man oftare!


// EMMMMa


Så ser det ut...

Då är man tillbaka i Kalmar igen då, efter en underbar helg med bara en massa mys och även en mycket del av det tråkiga pluggandet med så trodde jag att det skulle bli lite vila..men inte blir det som man tänkt! Om cirka 30 min ska jag redovisa mitt referat av den långa och urtråkiga artikeln och försöka se så bra ut som möjligt (kunskapsmässigt).
Fick även reda på att vi har två uppgifter till, till nästa onsdag...livet är inte alltid lätt! Men det ska avlastas med ett tjejhäng ikväll efter träningen, framför idol, spel och god mat.
Men är sugen på att åka tillbaka till Viken igen, så funderar stark på det!

Kanske ses vi snart igen!

// Malin

Full fart !

En full proppad helg är vad jag kan dela med mig av.
I fredags blev jag äntligen av med min otroligt fula utväx! klippte även av en del av håret för att de var så slitet så nu känns håret mycket bättre, tack sissel :)
Efter de så mötte jag upp kajsa och vi gjorde oss i ordning för kvällens planer. Så med buss så tog vi oss mot Gamleby till MALIN där de kryllade av brudar och en tjejfest är inte helt fel ibland ! :D de blev en toppen kväll måste jag säga!


Lördagen ringde klockan tidigt för då var de dags för modevisning, de gick bättre än väntat måste jag säga och roligare än vad jag trodde att de skulle vara, sen hem och fixa. Runt 5 begav jag mig mot Sandra på förFest innan vi begav oss mot Charlie eftersom även hon blir 20!
Där var de helt lagom, med godmat och fiint folk :) Sen när alla äldre begav sig mot stan så mötte jag upp Linda för att spendera natten med henne :) GREAT 

Söndagen  bestod av bak i MÄNGDER med Olivia, Amanda och Sara. En helg kan faktsikt inte bli mycket bättre:)
 
 // EMMA

The human centipede`


En film som många just nu pratar om "the human centipede" på svenska "den mänskliga tusenfotingen"
Handling: Djupt inne i de tyska skogarna grubblar den pensionerade kirurgen Dr.Heiter  på sitt uppkommande experiment. Som speciallist inom separation av siamesiska tvillingar har han hela livet opererat isär människor som suttit ihop. Hans nytända önskan är att göra det motsatta – att operera ihop människor. Detta ska fullbordas genom att operera fast en persons mun runt en annan persons anus. På detta sätt ska ett långt led av hopsatta människor skapas i form av en mänsklig tusenfoting. Med ett snitt vid knäskålarna på testsubjekten fås den slutliga effekten av tusenfotingen. Personerna kan då inte längre stå upp och måste istället kräla sig fram på alla fyra i det snart växande ledet av ihopopererade människor.

Många pratar om den just nu och säger att folk spydde när dom såg den på bio och att den är jätte läskig så Jag och emma stenborg bestämde oss för att se den.
Måste ju säga att den inte ens är se värd! Den är bara äcklig och vidrig och inte alls bra filmat, ingen direkt handling och knappt ett riktigt slut! Dock kan de ju vara roligt att ha sätt den bara för sakens skull med både av mig och emma så får den en tummen NER !
// EMMA

BRILLOR ?

Bara 2 timmar i skolan sen häng i kajsas lya hur kan de då sluta ? :)


// Emmmmmma


RSS 2.0