Eknö - Midsommar

Jag vet att inlägget kommer sent men de beror på massa grejer som händer just nu så har varken haft tid eller lust.
Men nu är jag iaf hem kommen från en toppen midsommar-helg ute på eknö.
Vi åkte ju som sagt dit förra torsdagen (utan malin, hon var tvungen att jobba så jag snodde hennes plats)
och när vi kom dit tog vi de mest bara lugnt och njöt av de underbart fina vädret. Men på midsommar afton blev de mer fart vill jag lova. Då skulle blommor plockas och midsommar-kransar skulle göras, senare blev det GOD mat, dans runt midsommarstången, lekar, och sist men inte minst dans på logen men massor av roligt folk :)!
Dom följande dagarna blev de mest chill i solen och jag kan lova att jag blev ganska stekt efter dom dagarna. Men något vi gjorde ganska mycket var att åka wakeboard, kan inet säga att jag var någon hejare på de! Finns nog inet så mycket mer att berätta mer än att med
Underbart väder, 21 grader i vattnet och massa trevligt folk kan en midsommar-helg inte bli mycket bättre!




sen kom de där med wakeboard :P

// Emma



Äntligen över!

Ja då är den jobbiga helgen äntligen över!
Nu känner jag mig glad igen eftersom nu är det jag som ska ha lite ledigt efter en cirka hel arbetsvecka under bara en helg...dock bara två dagar ledigt men under de två dagarna är det dags för alla andra att jobba haha! :)
Imorgon blir det beachen om vädret håller och det sägs det att det ska så bara att hålla tummarna hårt knutna i handen.

Hej och hå..nu ska jag gå! ;D

// Malin

Livet är hårt ibland!

Jahaaa..vad ska man säga...
Själv tycker jag lite synd om mig själv som får jobba jobba och jobba medan alla andra har roligt och dricker sig fulla, och Pysen som tagit min plats ute på ön med...vilken jäkel! :D  Jag antar att jag får göra det en annan helg men en midsommar har jag då inte haft..inte som den ska vara iaf!
Imorgon jobbar jag samma som idag 6.45-20.15  men efter det så är jag ledig i två dagar och det sla bli UNDERBART...hoppas på gott väder med massa sol och trevliga människor, jag kanske ska fira min midsommar några dagar senare bara :)

Nu kommer snart Sara G ¨på besök, vi ska nog ut och vandra lite i västerviks stad en sväng. Måste passa på att röra på sig lite ju.

Hoppas alla haft en jätte bra midsommarafton och att ni även får en väldigt bra midsommardag!

// Malin

Soligt värre !

Eftersom att vädret var på topp när man vaknade var de bara att bege sig ut och sola. Tog mopeden till staden och mötte Malin och Anja, vi slog oss ner på löga-bergen. Där spelade vi volleyboll, solade och tro det eller ej men jag badade ;) Malin och Anja var för mesiga och tittade bara på. Riktigt skönt att bara ligga och steka i solen en hel dag och jag fick faktiskt lite färg på kroppen så man slipper blända folk när man går förbi :)
När vi tröttnat på de här med att sola så begav vi oss in till stan för att köpa mat så att vi kunde grilla lite.
Vi fick med oss både Jakob och André ut på en grill tur så med trevligt folk och 2 engångsgrillar så blev de en riktigt bra måltid.
Men nu ska jag faktiskt sätta igång att packa lite, bättre sent än aldrig. Eftersom i morgon bär de av ut mot Eknö.
ska följa med Stenborg-släkten ut dit för att fira midsommar och njuta av sommaren nu innan man börjar jobba :)
Nu kommer jag inte kunna uppdatera på ett tag så Malin får stå för skrivandet så länge,
Peace out!

// Emma


Nu börjar jobblivet!

Nu har jag inte de efterlängtade sommarloven längre!
Jobblivet har idag börjat och kommer fortsätta under hela sommaren...alla roliga dagar ska man jobba på, midsommarhelgen, visdagarna, mc-dagarna...alla dagar! Men första dagen på jobbet gick bra, det gäller bara att ha minnet på topp när inte tanterna och gubbarna har..klatschigt va! ;)
Men nu är det bara att ta sig i kragen och se det positiva när man tar sig en titt på kontot sen, en helt otrolig syn är då det :)
// Malla
såhär skulle de kunna se ut på malins jobb ;) eftersom malin missade att lägga ut en bild fick jag skapa en åt henne ! ;) haha gjorde mig ett försök i paint! hhahaha // pysen


Första dagen på sommarlovet!

Så var de första riktigt dagen på sommarlovet!
Jag lyckades med att sova bort halva dagen (Y) sen latade jag mig ännu mera genom att titta på one tree hill så nu är jag helt fast igen, tror inte de var så smart att jag började titta om på alla säsonger ;)
Men men gjort är gjort. Men lite nytta har jag tänkt att göra iaf. Nu åker jag snart på avslutningen i gymnastik och efter de blir de fys-träning med innebandylaget ! Jag undrar om mallanbrallan tar sig till träningen eller om hon måste slita på jobbet. Jag börjar inte jobba fören 1 juli så ska verkligen bara ta de lugnt fram tills dess :)
Men nu ska jag springa iväg på träning och sen ska lisa var mitt natt sällskap och ska även spendera dagen där på med henne :)
Sov hos lisa och när vi vaknade var de strålande sol så vi gick ner till stan och köpte jordgubbar och hade picknick på hennes gård :) mysigt, tack för 2 härliga dagar!
// Emma

Skollivet är över!

Ledsen gott folk att vi varit dåliga med att blogga!
Jag har haft fullt upp med allt om ingår i en student...festa festa festa ja det var väl allt :p
Vi har haft klassfester hela veckan utan torsdags då vi var tvugna att vila upp oss lite. Trots att jag inte varit helt frisk ville jag inte minnas min studentvecka då jag låg hemma och vilade mig utan jag ville minnas den veckan som den bästa och då man har så jäkla roligt!..nu får jag minnas den som jag ville för den var HELT JÄKLA UNDERBART ROLIG! Man kom nära alla i klassen på ett annat sätt än tidigare. För någon vecka sen kommer jag ihåg när jag tänkte att jag inte kommer sakna klassen något speciellt men efter denna vecka kommer jag göra det fruktansvärt mycket..det svider! Känns som man inte kommer ha kontakten med någon från klassen!
När studentveckan var över och studentdagen var kommer så var det svårt att förstå att det verkligen var sant..det var äntligen min tur efter alla år. Jag hade det grymt skoj och det bästa på hela dagen var kortegen så man får vara odräglig och skrika och bara få ur alla lycka..skulle aldrig bete mig så annars! :D
Nu känns det lite tomt på något sätt..börjar jobba på tisdag och det är inget man ser fram emot direkt men pengar tjänar man iaf. Nu är det min tur att blicka framåt i livet...jag ska sikta efter något stoooort! :D
Vill även tacka alla som gjorde min studentvecka och student oerhört minnesvärd!!
// M. Stenborg

Student och skolavslutning 2010

Super bra dag och kväll !

Emma                                       Emma(pysen)            Malin(stenborg) 



 

// Stenborg o Pysen

 


Vi lever !!

Vi måste bara meddela att vi lever! :) Vi har ju inte riktigt vant oss med hur de är att blogga ännu... men vi försöker iaf. Men de är fullt upp nu sista veckan i skolan för oss båda. Fester hit och dit, träningar och man måste umgås med klassen då hinner man inte med allt vill vi lova men vi ska bättra oss! Ledsen om vi svek er en vecka men snart ska vi bli super bra på detta!!!
Även om vi är borta ett tag så får ni inte glömma att...
" Det går inte att bromsa sig ur en uppförsbacke! "
Taggar sista veckan innan sommarlov!
// Stenborg och Pysen

Underbar söndag

Vaknade upp bredvid ännu ett födelsedags barn i morse!:) Även Linda blev 16 så med sång och frukost på sängen stormades vi. Senare begav jag mig på picknick i stadsparken med massor av fint folk.
Malin och jag fortsatte ner på stan och gick en riktigt lång promenad med en glass i handen i det underbart fina vädret. Sedan för en gång skull åkte vi hem till mig och åt Tacos med familjen där vi även hamnade på promenad igen, fast denna gång inne i skogen vi gick tills att vi kom till en riktkigt fin plats där vi stannade och bara njöt av känslan att sommaren är här!


// pysen

Dränk dig i en färg :)

Ronja fyllde 16 och ställde till med fest!:) temat var "välj en färg och dränk dig i den"
de ända jag kan säga är vilken kväll!!! Grattis Ronja :)


  Clara                               Linus                                  Emma


Lila häng!


Tack för kvällen alla!
// pysen


Hard work work!

Idag har varit en..en dag har det varit.
Vi gick upp vid 07.00 för att göra ett slitjobb ute på lysingsbadet precis som igår. Vi arbetade och stod i och jag är riktigt stolt över vårt arbete, men det var inte så kul att vi ställer upp på att göra det imorgon med.
Nu har vi duschat oss rena efter all skit..vi fick i alla fall lite bränna på köpet och nu laddar vi för grillning och fest. Det är väl så det ska se ut en vacker svenssonlördag antar jag.
Se ya!!

//Stenborg och pysen

Vädret är på topp !

Kan ju bara säga att vi tackar och tar imot för de underbart fina vädret!
De börjar verkligen kännas att sommaren är på ingång, så sjukt härligt.
Dehär med studenten har ju jag ingen koll på ännu de tar vi om 3 år ;)
Men att sluta 9an känns riktigt lustigt från att vara äldst på skolan tills att bli minst.
Men men de blir roligt med nya upplevelser :)



// pysen

Känslan är kommen!

Nu börjar man känna känslan..känslan att snart är det studenten!
Innan har det känts som en hel evighet och att det är så långt borta men nu är det ändrat.
Jag känner verkligen att den snart är här och gott folk jag kan lova att det är en känsla som är svår att förklara, man vet att snart är allt över, man blir fri, kan göra precis vad man vill och bara få leva det liv som man vill. Det är  en stor grej och ingeeeeen kan längre tjata på en att plugga, passa tider och vara den ordentliga.
SNART är det inte längre någon annans liv utan mitt eget som jag ska leva..där jag kan bestämma helt själv!
Känslan är obeskrivlig alla människor!
// Stenborg

nytt !


Vårat motto!

Som så många redan vet... Det går inte backa sig ur en uppförsbacke!
Den som sa detta citat är även våran stora idol, hon är inte alltid bäst, vackrast och smartast men det är väl inte alltid va det handlar om. Man ska även ha en bra humor och det har denna hjälte oavsett om hon förstår det eller inte. Hon är i sina bästa år och jobbet det har hon då alltid kvar fast hon inte kan passa tiderna så bra, hennes pappa har hon alltid kär och skor är då hennes passion! Vår enda och älskade Sally Santeson är det såklart jag pratar om!
// Stenborg och Pysen

Hej och välkomna!

Vad ska man göra när man inget har att göra?
Jo, vi kom på att, varför inte göra oss en blogg tillsammans? Vi har då alltid tyckt att det här med att blogga alltid varit lite dittan och dattan och varför ska man lägga ut sitt liv på en sida. Men då kom vi på att ville vara precis som alla andra!
Är det inte det världen menar när man ska följa de nya trenderna och vara snygg, slank och vältränad?
Vi valde att vara som alla andra och från och med nu så lägger vi upp våra liv här för dem som vill läsa.
Välkomna till Stenborgs och Pysens inlägg om sina liv!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0